Geniş aile izle,geniş aile fragmanı izle,geniş aile özeti izle

Ana SayfaAna Sayfa

Geniş Aile Tutacak

29 Haziran 2009 Pazartesi

fragmanıyla büyük beyeni toplayan geniş aile dizisi gümbür gümbür geliyor..

fragmanı:




Labels:

Geniş Aile 2.Bölüm izle

25 Haziran 2009 Perşembe

Geniş Aile 2Bölüm izle,Geniş Aile 2.Bölüm seyret,Geniş Aile 2.Bölüm online izle,Geniş Aile 2.Bölüm fragmanı izle,Geniş Aile 2.Bölüm özet izle,Geniş Aile 2.Bölüm,Geniş aile,geniş aile en son bölüm izle



Labels:

Geniş Aile - Yakında..

23 Haziran 2009 Salı


bu resimler beraber geniş ailenin en kısa zamanda yayına girceği kanıtlandı.



Labels:

Geniş Aile 1.Bölüm izle

21 Haziran 2009 Pazar

ve beklenen gün geldi çattı .. geniş aile yerine komik aile deselermiş daha iyi olacakmış ama onların bileceği iş tabi..Geniş Aile Başlıyorr ;) geniş ailenin 1.bölümünü ve tüm bölümlerini bu siteden takip edebilirsiniz..bizi izlemeye devam edin.

Geniş Aile 1.Bölüm izle,Geniş Aile 1.Bölüm seyret,Geniş Aile 1.Bölüm özet izle,Geniş Aile 1.Bölüm fragman izle,Geniş Aile 1.Bölüm online izle,Geniş Aile 1.Bölüm



Labels:

Geniş Aile Dizisi Ne Zaman Yayına Girecek

19 Haziran 2009 Cuma

Merakla beklenen Geniş Aile dizisinin tam olarak ne zaman yayına gireceği belli olmasada tahminlerimiz 1 en fazla 1.5 hafta içinde yayına gireceğini gösteriyor..



Labels:

Geniş Aile - Ufuk Özkan Tanıyalım


Emret Komutanımda terliksi lakabıyla anılan başarılı oyuncu Ufuk Özkan bu seferde Geniş Aile filminde başrol oyuncusu olarak yer alıyor..
Ufuk özkanı biraz tanıyalım;
11 Nisan 1975 de Almanyada doğan başarılı oyuncu Ufuk Özkan doğdukdan bir süre sonra Türkiyeye yerleşti ve Türkiyede büyüdü..
Samsun Belediye Konservatuarını ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarının Tiyatro bölümünde okudu..2001 yılında mezun olan Ufuk Özkan İstanbul B.B Şehir tiyatrolarında oyunculuk yaptı. daha sonra Emret Komutanımda oynayan Ufuk Özkan şimdide "Geniş Aile" dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor.



Labels:

Geniş Aile Fragmanı izle

18 Haziran 2009 Perşembe

Geniş Aile Fragmanı izle,Geniş Aile 1.bölüm Fragmanı izle,Geniş Aile izle,Geniş Aile 1.bölüm izle,Geniş Aile dizisi fragman izle,Geniş Aile dizisi 1.bölüm izle,Geniş Aile,Geniş Aile



Labels:

Geniş Aile Dizisi Başlıyor

Türkiyenin en çok izlenen kanalı Kanal D ' ye bir yeni dizi daha ekleniyor..Komik bir aile dizisi olan Geniş Aile çok yakında Kanal D izleyenleriyle buluşcak..Fragmanıyla ilgi çeken ve Cevahir rolundeki Ufuk Özkanın başrol oynadıgı dizi yakında Kanal D 'de .

biz genisailedizisiniizle ekibi olarak her yeni bölümü,fragmanını,özetini ve haberlerini burdan size aktarmaya devam edeceğiz.. bizi takip etmeye devam edin ;)

geniş aile,geniş aile dizi,geniş aile dizisi,geniş aile dizisi başlıyor,geniş aile dizisini izle,geniş aile dizisini seyret,geniş aile dizisi haberleri,geniş aile kanal d,geniş aile Ufuk Özkan,Geniş aile fragmanları,geniş aile bölümleri,geniş aile özetleri



Labels:
domain Geniş Aile,Geniş Aile Dizisi,Geniş Aile izle