Geniş aile izle,geniş aile fragmanı izle,geniş aile özeti izle

Ana SayfaAna Sayfa

Geniş Aile 17.Bölüm Fragmanı

31 Ekim 2009 Cumartesi


Geniş Aile 17.Bölüm Fragmanı

Acısıyla tatlısıyla tam 16 bölümü geride bıraktık..Bazen Cevahirin espirileriyle güldük,Bazense üzüldük..Ama bu dizi genelde güldüren oldu..Mürselin o bitirici konuşmaları ve kekelemeleri bizi adeta hayattan kopardı..Her bölümünde ayrı bir heyecan olan Geniş Aile nin 17.bölümüne kadar geldik..Salı akşamlarının neşe kaynağı olan Geniş Aile ' yi sakın kaçırmayın..

17.bölümün özeti ;

Cevahir ile Bilal başkanlık için yarışıyor

Cevahir ile Koyu Bilal, mahallelerinin takımı Boyacı Gücü’ne başkan olmak için adaylıklarını koyuyorlar ve kıyasıya bir rekabete tutuşuyorlar. Boyacıköy Mahalle takımı olan Boyacı Gücü başkansız kalınca seçime gidilir. Başkanlık seçimleri için iki aday çıkar. Bunlar ezeli rakipler Cevahir ve Koyu Bilal’dir. Cevahir ve Bilal seçimleri kazanabilmek için bir sürü numara tezgâhlarlar. Mürsel’in kendini aldattığına iyice inan Nazan ise ailesine hamile olduğunu söyler. Aile büyükleri araya girerek Mürsel ile konuşmaya, arayı düzeltmeye çalışırlar ama Mürsel’de gözü olan Müjgan, komploları ile herkesi ilişki yaşadıklarına inandırır. Nazan’dan af dileyen Mürsel ise suçsuzluğuna kimseyi inandıramaz. Cevahir yapamayacağı vaatlerle Koyu Bilal de yapacağı transferlerle oy toplamak için seçim kampanyasına çıkarlar. Çocuğunu babasız büyütecek olan Nazan ise çeşitli iş girişimlerinden sonra babasının da desteği ile Boyacı Gücü’ne adaylığını koyar. Nazan tarafından terk edilen ve kendisini içkiye veren Mürsel intihar girişiminde bulunur. Seçimleri ise hiç beklenmedik bir isim kazanır.

17.Bölüm Fragmanı ;





Labels:

Mürsel - ilker Ayrık

30 Ekim 2009 Cuma

Mürsel ( ilker Ayrık )

Geniş Aile dizisini izlerken Mürsel sahneye çıkınca gülmeyen yoktur..Gerçekten mimikleri,konuşmaları bizi bitiriyor..Geniş Aile nin değişilmez oyuncusunu biraz tanıyalım he ne dersiniz?

ilker Ayrık

1979 da Balıkesir de dünyaya gelen İlker Ayrık,Tiyatrocu olması istiyordu ve hayallerini gerçekleştirdi..Müjdat Gezen Sanat Merkezi , Tiyatro bölümünden mezun oldu..2005 - 2006 da bir tiyatro kulübü kurdular ve ardındanda gerisi geldi..Sinema , Televizyon ve Reklam ilede çalışmalarda bulundu..ardından şu andada beğeniyle izlediğimiz Geniş Aile dizisinde oynuyor..




Labels:

Geniş Aile 16.Bölüm izle

26 Ekim 2009 Pazartesi

Cevahir Mafya Babası..Anlaşılan Geniş Aile bu haftada koparacak..Bir mafya babasına tıpa tıp benzeyen Cevahir..onun kılığına girince olan olur .. 16.bölümüyle gelen Geniş Aile yi sakın kaçırmayın..



Labels:

Geniş Aile 15.bölüm izle

16 Ekim 2009 Cuma

ve sonunda Cevahir ve Karabilal aynı anda ve birlikte bi hayır işi yapmaya karar verirler aslında karar değilde önlerine böyle bi şey çıkar onlarda hemen işe koyulurlar..Mahallenin cocuklarından birinin kalbi deliktir ve acilen 50binTL bulup ameliyat olmak zorundadır..Cevo ve kara bilal bu iş için seferber olurlar..Geniş Aile yine sevenlerini ekran başına toplamasını biliyor..



Labels:

Geniş Aile 14.bölüm izle

12 Ekim 2009 Pazartesi

Bir kadının bırakıp kaçtığı çocuk cevahirin üstüne kalır..Mahalledekiler çocugun cevahirden oldugunu düşünmeye başlarlar..yani anlaşılan Geniş Aile yine dillere destan..14.bölüm üyle Salı akşamı Kanal d ekranlarında olacak olan Geniş Aile yi sakın kaçırmayın..



Labels:

Geniş Aile 13.bölüm izle

2 Ekim 2009 Cuma

her bölümü ayrı bir komedi her bölümü ayrı bir dünya..Geniş aile 13.bölüm geldi çattı..6 Ekim Salı günü yayınlanacak olan bölümde bakalım neler olacak ;
evde Mürsel le Nazan gerdek gecesine bi türlü giremeyince en ufak şeyden kavga cıkartmaya başlarlar..kahvaltıda pişmiş , pişmemiş yumarta kavgası başlayınca büyüklerinde olaya girmesiyle olay büyür..erkekler mürseli kadınlarda nazanı tutunca bakıverin olaya..bu bölüm kaçmaz ;)



Labels:
domain Geniş Aile,Geniş Aile Dizisi,Geniş Aile izle