Geniş aile izle,geniş aile fragmanı izle,geniş aile özeti izle

Ana SayfaAna Sayfa

Geniş Aile 64.bölüm Fragmanı

15 Kasım 2010 Pazartesi

Geniş Aile 64.bölüm Özeti ;

Geniş Aile'de Bayram

Geniş Aile'de Kurban Bayramı telaşı vardır. Kirişçioğulları ile Koyu Bilal'nin ailesi bayram yemeğinde bir araya gelirler. Zeynep yüzünden Bilal ile Cevahir'in arası gergindir. Bu yüzden Koyu Bilal, Cevahir'in Zeynep'e yakınlaşmasını önlemek için bir plan kurar. Plan işe yarar.Koyu Bilal ile Cevahir görev değişimi yapar. Cevahir bir süreliğine eve çıkar Koyu Bilal'de kalfalık yapar. Okulda da Kütük, Şevval'e olan aşkından besteler yapar. Zekai, Mürsel'i ikna eder klip Kütük'e klip çekip internete koyalar. Eve kapandığı için can sıkıntısından patlayan Cevahir dürbün ile mahalleyi gözlemeye başlar. Mahalleye yeni taşınan komşunun bir kadın öldürdüğünden şüphelenir ve polise ihbar eder. Aramalarda komşu temiz çıkar ancak Cevahir adamın peşini bırakmaz. Adamın seri katil olduğuna kendinden başkası kimseyi inandıramaz.

Geniş Aile 64.bölüm Fragmanı ;



Labels:

Geniş Aile 63.Bölüm fragmanı izle

7 Kasım 2010 Pazar

11 Kasım Cuma akşamı 63.bölümü ile karşınıza gelen Geniş Aile'de Virüs Tehlikesi var, bu bölüm sizi kahkahalara boğacak sakın kaçırmayın..

Geniş Aile 63.Bölüm fragmanı izle ;




Labels:

Geniş Aile 62. bölüm özeti izle

Geniş Aile 62. bölüm
Zeynep'in abisi olan Katip kumar oynayarak borç batağına saplanmıştır ve başı çok büyük derde girer.
Cevahir ile Koyu Bilal ise durumu öğrenince Zeynep'in abisi için para aramaya başlarlar.

Zeynep, abisinin kumar borcu olduğunu öğrenir. Kumar borcu olan Katip, cezaevinde alacaklılar tarafından şişlenmiştir. Kumar borcunu hemen kapatmaz ise bir dahaki sefer öldüreceklerdir. Olayı duyan Cevahir ve Bilal, Zeynep'e olan aşklarının etkisi ile abisi Katip için para bulma yarışına girerler. Bilal babasının beyaz eşya dükkanına, Cevahir de eczaneye dadanır. Ulvi ile Cevahir eczaneden gizli gizli ilaç kaçırıp satmaya başlarlar. Bu olaylar gelişirken Sevim'in uzun zamandır görmediği babası İbrahim'in ortaya çıkması mahallenin alt üst olmasına neden olur. Okulda ise Zekai ve tayfasının bu durumları fırsat bilerek düzenledikleri partiye gizlice içki sokar ve partye katılan herkesin kafası güzel olur.



Labels:
domain Geniş Aile,Geniş Aile Dizisi,Geniş Aile izle